Hyundai готує мінівен із зовнішністю Tucson нового покоління (Фото)

Південнокорейський виробник збирається представити новий крос-мінівен під назвою Custo. Такою інформацією в понеділок, 18 січня, поділився портал New Cars. Автомобіль буде офіційно представлений в квітні 2021 року, а річний обсяг виробництва складе близько 50 тисяч машин на рік.

У дизайні автомобіля можна знайти деяку схожість з кросовером Hyundai Tucson нового покоління, особливо в передній частині кузова по решітці радіатора і фарам. Автомобіль буде пропонуватися в 6 і 7 місцевому варіанті.

У салоні автомобіля з’явиться цифрова приладова панель від Elantra останнього покоління. Кермо також запозичене від неї. Технічні дані поки офіційно не підтверджені, але джерела повідомляють про дві версії турбомоторів. У базовій версії атомобіль буде оснащений двигуном об’ємом 1,5 літра потужністю 170 к.с., а більш просунута версія отримує 2,0-літровий двигун з віддачею 240 к.с. Двигуни працюють з 7-ступінчастою роботизованою і 8-ступінчастою АКПП відповідно. Передній привід на безальтернативній основі.


Не пропустіть