Стартувало виробництво компактного кросовера Volkswagen Taos (Фото)

Після запуску виробництва для місцевого ринку Volkswagen Mexico приступив до збірки Taos для США на своєму заводі в Пуебла.

«З Taos Volkswagen de Mexico зміцнює свої позиції в якості ключового гравця у глобальній стратегії бренду в сегменті позашляховиків і збільшить виробничі потужності на заводі в Пуебла за рахунок продукції, розробленої для регіону Північної Америки», – сказав президент і головний виконавчий директор VW Mexico Штеффен Райхе.

Конкурент таких моделей, як Kia Seltos і Chevrolet Trailblazer, кросовер Taos на базі Tiguan буде пропонуватися в стандартній комплектації з цифровою комбінацією приладів і двокольоровою оббивкою салону. Вибір топових виконань додасть такі опції, як 8-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, підсвічування простору біля дверей і бездротову зарядку для смартфонів, а в якості опції запропонують передні сидіння з підігрівом і вентиляцією, двозонний клімат-контроль, шкіряну оббивку, рульове колесо з підігрівом і преміум аудіосистему.

Taos приводиться в рух 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 158 к.с. і обертовим моментом 249 Нм, який поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і переднім приводом. Як опція пропонується повний привід з семиступінчастою коробкою передач DSG.

Компактний кросовер надійде до дилерів в США до кінця другого кварталу року. Ціни ще не оголошені, але, оскільки він менше, ніж Tiguan, він буде коштувати менше, ніж 25 245 доларів. Нарешті, після початку виробництва для ринку Сполучених Штатів Volkswagen de Mexico почне виробництво в Канаді в найближчі тижні.


Не пропустіть