Mercedes офіційно представив новий С-Class W206 (Фото)

Mercedes-Benz щойно представив свою останню версію C-класу. Одна з найцінніших моделей компанії, C-Class, довгий час була чемпіоном молодшого представницького класу, з 1982 року було продано 10,5 мільйона одиниць.

Протягом декількох років це була точка входу у власність Mercedes-Benz, до якої багато хто прагнув. В даний час, з декількома моделями “A” і “B”, C-Class більше не є продуктом початкового рівня. Тим не менш, він залишається стовпом стратегії бренду Mercedes, поряд з іншими застарілими шильдиками, такими як E-Class і S-Class.

Зовнішній дизайн зберігся відносно традиційним, але дизайн інтер’єру отримав сильний вплив від S-класу, хоча і з деякими змінами, щоб зробити його унікальним.

Новий С-клас більше майже в усіх відношеннях. Колісна база виросла на 2,54 см, що дало пасажирам на задніх сидіннях додатковий простір для ніг на 2 см. Запас висоти ззаду збільшується на 1,5 см, а для пасажирів на передніх сидіннях простір для ліктів і плечей збільшується приблизно на 2,54 см.

C-Class 2022 має довжину 468 см, ширину 186 см і висоту 174,7 см. Це на 6,35 см довше, ніж актуальна модель, і на 1 см ширше. Єдина метрика, в якій новий C-клас реєструється як менше, ніж старий автомобіль, – це висота, з її дахом на 1,0 см нижче.

Всі варіанти агрегатів, пропоновані на старті, матимуть єдину трансмісію, причому Mercedes відбраковує всі ручні коробки передач. Трансмісія-це їх 9-ступінчаста “9G-Tronic”, яка на 30% легше, ніж сучасна модель. Він також обіцяє заощадити місце і одночасно підвищуючи ефективність.

Продуктивність C300 і C300 4-Matic становить 255 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість C300 обмежена електронікою в 208 км/год і досягне 96 км/год за 5,9 секунди. Більш високопродуктивні моделі, в тому числі 4-циліндрові версії AMG, будуть оголошені пізніше.


Не пропустіть