Нова Toyota Tundra знову помічена на тестах (Фото)

Схоже, що Toyota відмовляється від листової ресори на користь пружин.

Toyota Tundra наступного покоління вже була помічена тестах, але сьогоднішні шпигунські фотографії показують нам щось дійсно нове і незвичайне, завдяки деяким знімкам ходової частини нового пікапа, які дуже чітко показують, що цей прототип їде не на листових ресорах, а на пружинах.

Хоча Toyota виконала гідну роботу, намагаючись приховати задню частину, але журналісти все одно змогли розглянути найцікавіше. Toyota приєднаються до Ram 1500 серед рядів пікапів з пружинною підвіскою на задніх мостах. В іншому задня установка здається досить звичайною, проте підвіска може мати ще ряд відмінностей (наприклад, варіант з пневматичною підвіскою), але це всього лише один прототип, тому остаточні висновки робити рано.

Цей прототип, ймовірно, має більше готових до виробництва панелей кузова, ніж попередні варіанти, оскільки камуфляж Toyota став більш складним, а не навпаки. Під цією передньої кришкою, безумовно, є решітка, яка, схоже, має вирізи для датчиків допомоги водієві.

Крім даних про зміну підвіски, раніше з’явилася непідтверджена інформація про те, що відбудуться зміни в технічних даних. Очікується, що нова Toyota Tundra може втратити 4,6-літрового V8 Tundra потужністю 310 к.с.

Більш того, очікується, що Tundra і менша (і більш продавана) Tacoma перейдуть на цю оновлену платформу. Хоча було б вкрай передчасно (і відверто необгрунтовано) припускати, що Tacoma може виграти від цих змін підвіски, ми також не можемо цього виключати.


Не пропустіть