Компанія Kia представила новий цікавий кросовер (Фото)

Компанія Kia представила фотографії та деякі подробиці про свій перший повноцінний електромобіль – вседорожник EV6. Новинка стала першим носієм зовнішності, виконаної в рамках нової дизайнерської філософії Opposites United: так будуть виглядати всі майбутні моделі Kia.

Зовнішність електромобіля названа «футуристичною» і «орієнтованої на людину», а сама нова філософія дизайну на увазі «пробудження позитивних сил» і спирається на контрасти природи і людства.

Основною зміною в зовнішності новинки в порівнянні з попередніми моделями стала відмова від фірмової решітки радіатора Tiger Nose. Електромобіль замість неї отримав комплекс стилістичних елементів під назвою Digital Tiger Face – поєднання головної оптики, компактної решітки між ними і розвиненого повітрозабірника в передньому бампері.

Силуетом новий позашляховик більше нагадує крос-купе з масивною задньою стійкою, а головним елементом оформлення задньої частини стали незвичайний інтегрований в кришку багажника «спойлер» зі світлодіодною смугою і світлодіодні ліхтарі у формі бумерангів. Дверні ручки у кросовера втоплені в двері.

Лаконічний салон отримав оригінальний двохспицеве кермо (схожі застосовуються на деяких моделях бренду Genesis), дворівневу центральну консоль, великий здвоєний екран для панелі приладів і медіасистеми, а також панель управління кліматичною установкою з «тактильними» кнопками. Сидіння у кросовера будуть тонше і легше, ніж на інших моделях, а обробляти внутрішній простір EV6 будуть екологічними матеріалами.

Технічні характеристики кросовера поки не оприлюднені – їх розсекретять під час повноцінного дебюту новинки, який відбудеться до кінця березня.


Не пропустіть