MG представила електричний позашляховик Marvel R 2021 (Фото)

У модельному ряду MG з’явилася нова модель під назвою Marvel R, яка націлена на європейський ринок.

Компанія MG поповнила модельну лінійку новим електрично позашляховиком. MG Marvel R має один двигун на передній осі і два на задній, що забезпечує загальну потужність 288 к.с. і 665 Нм. Це дозволяє йому розганятися до 100 км/год за 4,9 секунди при максимальній швидкості в 200 км/год, а його буксирна здатність становить 750 кг.

Новий позашляховик MG може проїхати 400 км по циклу WLTP. Ємність акумулятора не розголошується, але відомо, що його можна заряджати на громадських станціях за допомогою бортового трифазного зарядного пристрою потужністю 11 кВт. Також новинка підтримує швидку зарядку, яка за 30 хвилин заряджає батарею до 80%. Літій-іонний акумулятор також може подавати енергію на зовнішній пристрій.

Габаритні розміри новинки складають 4674/1919/1618 мм, а колісна база становить 2800 мм. Об’єм багажного відділення складає об’єм 357 літрів, який збільшується до 1396 літрів при складених задніх сидіннях Marvel R зовсім не схожий на електричний компактний універсал MG5.

У нього більш скромна закрита решітка радіатора, С-подібні фари, тонкі задні ліхтарі і світлові смуги ззаду. Дах злегка нахилений назад, а нижня частина кузова має чорну захисну пластикову обшивку. У салоні встановлено рульове колесо схоже на MG5, як і дверні карти, але це єдине, що у моделей загального всередині.

На центральній консолі знаходиться величезний 19,4-дюймовий тачскрін мультимедіа та елементів управління HVAC, а під дисплеєм розташований селектор передач. Крім того є 12,3-дюймова цифрова приладова панель, зовнішнє освітлення та шкіряну обробка.


Не пропустіть