Bentley представив «хардкорний» Continental GT (Фото)

Британська марка Bentley розкрила подробиці про нове «заряджене» купе Continental GT Speed.

Як відзначають в компанії, новинка стала найдинамічнішою і спортивно-орієнтованою дорожньою моделлю за всю історію марки. Автомобіль отримав не тільки вдосконалений двигун, але і рульове управління всіма чотирма колесами.

Зовні модель можна відрізнити чорним декором кузова і унікальними 22-дюймовими колісними дисками. Салон також обзавівся особливою обробкою – декоративними панелями, виконаними з вуглепластика, а оббивка поєднує в собі чорну шкіру і алькантару з червоною прострочкою.

Крім того, машину оснастили повнокерованим шасі, адаптивною підвіскою з регулюванням жорсткості амортизаторів, електронним заднім диференціалом (eLSD), а також системою відключення половини циліндрів.

На відміну від звичайного Continental GT, «заряджене» купе оснащується форсованим до 659 сил і 900 Нм моменту 6,0-літровим мотором W12. Агрегат працює в парі з восьмідіапазонною роботизованою трансмісією з двома зчепленнями. При цьому час перемикання передач скоротилося вдвічі, що дозволяє досягти 60-кратного прискорення під час розгону. З місця до «сотні» новинка розганяється за 3,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці в 335 кілометрів на годину.


Не пропустіть