Доступний кросовер Jetta VS7 отримав нову версію (Фото)

Кросовер Jetta VS7, який вийшов в продаж в Китаї на початку 2020 року, одержав нову версію під назвою Black Line. Її прем’єра відбудеться вже в квітні.

Нагадаємо, нова трьохрядна модель спроектована на платформі Skoda Karoq, представляючи собою його розтягнуту версію. За розмірами така Jetta розташувалася між кросоверами Volkswagen Tiguan і Tiguan Allspace. Довжина автомобіля складає 4624 мм, ширина – 1841 мм, висота – 1633 мм, колісна база – 2730 мм.

Спецверсія Black Line буде відрізнятися від звичайного кросовера глянцево-чорною решіткою радіатора, а також рейлінгами на даху, виконані в тому ж кольорі. Крім того, оспортивленний «паркетник» отримає тоновані 18-дюймові колісні диски і злегка перелицьовані бампера, а також спойлер на кришці багажника.

У салоні доступного кросовера з’явиться шкіряна обробка сидінь і дверних карт, а на педалі встановлять алюмінієві накладки. Дисплей мультимедійної системи збільшиться на 1 дюйм.

Моторна лінійка, незважаючи на появу нової версії, не зміниться. Вона як і раніше буде представлена ​​одним 1,4-літровим турбованим двигуном потужністю 150 кінських сил, асистує якому 8-діапазонна автоматична коробка передач фірми Aisin.

Ціни на Jetta VS7 Black Line поки не оголошені. За звичайну версію цієї моделі в «Піднебесній» зараз просять від 106 800 до 136 800 юанів або від $16250 до $20800 за поточним курсом.


Не пропустіть