Презентували нову подовжену версію Hyundai Tucson L (Фото)

Новий кросовер не просто збільшився в розмірах, але і отримав ряд поліпшень.

Корейська компанія Hyundai офіційно представила п’яте покоління кросовера Hyundai Tucson L. Крім оновленого дизайну, бренд зосередився на технічній частині і наступне покоління кросовера тепер базується на нещодавно розробленій платформі i-GMP.

Під капотом моделі встановлений 1,5-літровий турбомотор потужністю 200 к.с. і 253 Нм крутного моменту. Цей двигун використовує технологію CVVD, а також відрізняється меншою витратою палива при більшій потужності. Пару силовому агрегату становить семиступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням.

Насправді, в цілому, найбільша зміна в Tucson L-це розмір кузова, так як колісна база збільшилася на 85 мм до позначки в 2755 мм. Також відзначаються зміни в шасі, наприклад, покращилася керованість за рахунок зміни центра ваги.

Підвіска відносно м’яка і краще відпрацьовує нерівності на дорозі. Крім того була поліпшена шумоізоляція. Салон новинки також став просторіше кросовер отримав нові комфортні сидіння.

Для допомоги водієві Tucson L поставляється з 23 системами безпеки ADAS. Унікальна технологія, заснована на навігаційному круїз-контролі і HDA Highway Driving Assist, може автоматично визначати інформацію про обмеження швидкості в своїй смузі на основі карти і автоматично контролювати швидкість автомобіля. При вході в тунель вона може автоматично ідентифікувати і автоматично закривати вікно автомобіля, запобігаючи потрапляння брудного повітря.

Крім іншого модель отримала систему автономного водіння L2 +, що охоплює різні сценарії використання, такі як пряма дорога, зміна смуги, парковка і подібне, що робить водіння більш безпечним і зручним.


Не пропустіть