Jeep Gladiator отримав нову екстремальну версію 6×6 (Фото)

До теперішнього часу переобладнання позашляховиків в монстрів 6×6 стало звичайною практикою післяпродажного обслуговування.

Останній тривісний зразок – це Jeep Gladiator 6×6, люб’язно наданий Next Level. Але на відміну від апокаліптичного So Flo Jeep 6×6, який ми бачили раніше, каліфорнійське ательє показало більш схожий на оригінальний пікап Jeep автомобіль.

Перетворення Next Level Gladiator 6×6 – це перше перетворення цієї генерації пікапа, і відповідно до свого бренду компанія хоче вивести різні автомобілі на «новий рівень зовнішнього вигляду, веселощів і екстремальності».

За заявою компанії, в цій збірці використовується передавальне число 4,88 для оптимального прискорення. Jeep Gladiator також має постійний повний привід.

Існує три варіанти двигуна для збірки Next Level Gladiator 6×6: 2,0-літровий турбонаддув, який розвиває 270 к.с. і 393 Нм крутного моменту; 3,6-літровий V6, який виробляє 285 к.с. і 353 Нм тяги; а також 3,0-літровий турбодизель V6, який розвиває потужність до 375 к.с. і крутний момент 637 Нм.

Крім двигуна і подовженої вантажної платформи, Next Level також отримав додатковий сталевий бампер, світлодіодне освітлення і лебідку. На всіх шести колесах встановлені амортизатори Fox. Всередині тюнери також додали прошиту вручну шкіру наппа, спортивні валики і унікальні візерунки сидінь.

Next Level Gladiator 6×6 можна придбати у офіційних дилерів Jeep, починаючи з Huntington Beach Jeep Dodge, розташованого в Хантінгтон-Біч, Каліфорнія. Правда ціни на такого шестиколісний монстра не називалися.