Suzuki оновив свій найменший та найдешевший кросовер (Фото)

Suzuki представила нову версію кей-кара для любителів активного відпочинку – Suzuki Hustler Tough Wild. Ця модель вирізняється строгим стилем, чорними деталями кузова, водовідштовхувальною оббивкою в салоні та матовими вставками кольору хакі. Оновлена решітка радіатора з’єднує круглі світлодіодні фари, а нові бампери мають більше нефарбованого пластику та хромованих вставок. Кузов доступний у трьох двоколірних варіантах та трьох монотонних кольорах.

У салоні використовується водовідштовхувальна тканина для сидінь і дверних карт, а також матові вставки та строчки кольору хакі, що додають військового стилю. Є багато відсіків для зберігання речей, а сидіння можна скласти, перетворивши салон у спальну зону для двох дорослих.

Suzuki Hustler Tough Wild оснащується 660-кубовим трициліндровим двигуном з м’якою гібридною системою. Початковий двигун без турбонаддуву розвиває 48 к.с., а турбований – 63 к.с. Потужність передається на передні або всі чотири колеса через коробку передач CVT. Ціни варіюються від 11 212 до 12 565 доларів залежно від комплектації та приводу.

Suzuki також підтвердила плани щодо випуску повністю електричної версії Hustler, яка дебютує в Японії у найближчі кілька років. Поки що невідомо, чи буде електромобіль базуватися на нинішньому Hustler другого покоління, чи на новій моделі третього покоління.

Ціни на Suzuki Hustler Tough Wild коливаються від $11 212 до $12 565, що робить його найдешевшою моделлю бренду.


Не пропустіть