Знамените ательє оновило культовий Ford Mustang (Фото)

Ательє Hennessey представило нову, 850-сильну версію культового купе Ford Mustang, базовану на моделі Dark Horse. Цей проект під назвою H850 Mustang Dark Horse використовує флагманську заводську модифікацію останнього покоління Ford Mustang S650. Зміни включають встановлення приводного нагнітача, який значно збільшує потужність спорткара.

Темна конячка має під капотом 5,0-літровий бензиновий V8 Coyote, який у стоковому варіанті видає 500 кінських сил. Двигун може поєднуватися з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач або 6-ступінчастою механічною трансмісією Tremec і заднім приводом. Проте Hennessey значно покращує його характеристики за рахунок встановлення механічного приводного нагнітача, високопродуктивної системи впуску повітря, модернізованих паливних форсунок і паливного насоса, а також власної системи управління двигуном.

Ці вдосконалення дозволили збільшити потужність до 850 кінських сил і крутний момент до 650 ньютон-метрів. Крім технічних змін, Hennessey пропонує візуальні покращення, такі як фірмова графіка Hennessey Heritage Graphics, ковані колеса антрацитового кольору, шильдики Hennessey та H850, вишиті емблеми на підголівниках і табличка із серійним номером двигуна.


Не пропустіть