Оновлений Opel Grandland X вперше помітили на тестах (Фото)

Після рестайлінгу німецький кросовер зміниться зовні і позбудеться приставки X в назві

Компанія Opel приступила до дорожніх випробувань рестайліногового крососвера Grandland X. Шпигунські знімки з тестів виклало видання Carscoops. За їх даними, після оновлення модель позбудеться приставки X в назві. Прем’єра новинки відбудеться до кінця нинішнього року.

Автомобіль отримає передню оптику з новою графікою, інші бампери, зменшений повітрозабірник, а також капот в стилі Crossland і Mokka. В цілому, дизайн машини виконають відповідно до фірмового стилю Opel Vizor, відмінною рисою якого стала вузька світлодіодна передня оптика, візуально поєднана з радіаторною решіткою.

У технічних характеристиках серйозних змін не очікується. В основі новинки лежить платформа EMP2, як і у Peugeot 3008. У Європі машина комплектується бензиновими турбомоторами об’ємом 1,2 і 1,6 л, а також дволітровим дизелем потужністю 98, 128 і 163 кінських сил. Привід – тільки на передні колеса.

Комі цього, у Grandland X є повнопривідна гібридна модифікація Hybrid4. Потужність такої версії складає 300 кінських сил. На електротязі машина може проїжджати до 50 кілометрів.

Джерело autonews.ru

Не пропустіть