Помітили новий купе-кросовер Volkswagen Taigo (Фото)

У Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії нового крос-купе Volkswagen Taigo, який продаватимуть в Європі. Автомобіль був помічений на одній з парковок в Іспанії. У цій же країні планують почати його виробництво.

В об’єктив фотошпигунів потрапила початкова, або середня комплектація кроссовера, в той час як до цього в інтернеті можна було знайти тільки фірмові картинки Taigo в спортивному варіанті R Line.

Зовні автомобіль практично не відрізняється від свого американського побратима Nivus за винятком появи в фарах європейського кроссовера іншої «начинки», іншої решітки радіатора, а також оновлених задніх ліхтарів. Крім того, у Taigu спереду і ззаду встановлені світлова смуга, яких немає у бразильського Nivus.

Як буде виглядати салон нового крос-купе, поки невідомо. Раніше в Volkswagen обіцяли європейському «паркетнику» так званий «цифровий кокпіт», що має на увазі практично повну відсутність фізичних клавіш.

В основі VW Taigo буде лежати та ж платформа, що і європейського Volkswagen Polo, а також кроссовера VW T-Cross (MQB A0). У його моторну лінійку повинні увійти бензинові двигуни TSI, але які саме, підтвердженої інформації поки немає.

Повноцінна прем’єра Volkswagen Taigo відбудеться влітку цього року. Старт виробництва запланований на осінь.


Не пропустіть