Renault показала перші тизери нового Megane (Фото)

Компанія Renault провела онлайн-захід “Renault Talk”, в рамках якого в режимі невимушеної бесіди розповіла, чим бренд буде жити і дихати в майбутньому. Загалом, повторили все той же, що і на січневій “Ренолюції”, за деякими винятками.

Уже відомо, що до 2024 року вся лінійка моделей Renault, а також корпоративна атрибутика буде носити нову версію логотипу. Жиль Відаль, директор по дизайну бренду, додав, що новий ромб почне з’являтися на автомобілях з наступного року і однією з перших моделей, яка приміряє його, стане електричний крос-хетчбек Renault Megane.

Те, як логотип впишеться в ансамбль п’ятої двері, навіть показали на фото, яке можна за фактом вважати першим тизером серійної версії Megane.

Концептуальний Renault Megane eVision був представлений в жовтні 2020 року. Хетчбек довжиною 4210 мм оснащувався 217-сильним електромотором на передній осі. Салон тоді не показали, але його “намалювали” зі слів інсайдерів.

І, як виявилося, зробили це досить правдоподібно. Тому що разом із зображенням “корми” нового Megane Жиль Відаль видав пару фото салону, ненароком повідомивши, що майбутні Renault отримають сучасні бортові системи і кращі в своєму класі екрани, а також збільшений простір і число місць для розміщення речей. Можна припустити, що зображення частини мультимедіа і приладової панелі, а також центрального тунелю, теж мають відношення до нового Megane.


Не пропустіть