Компактний кросовер Volkswagen Taos підготували до серйозного бездоріжжя (Фото)

Німецький компактний кросовер Volkswagen Taos став справжнім позашляховиком – північноамериканське відділення компанії Volkswagen розробило експериментальну версію, що отримала назву Basecamp.

Новинку не планується виробляти серійно, але той єдиний який побачив світ екземпляр покликаний показати, яке обладнання для автомобіля буде доступно в майбутньому. Так, Volkswagen Taos Basecamp отримав модифіковану підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, сріблясті захисні пластини в нижній частині кузова, розширювачі колісних арок і позашляхові покришки. Крім того, кросовер забезпечили експедиційним багажником фірми Thule з додатковими світлодіодними ліхтарями.

Кросовер дійсно став схожий зовні на позашляховик, а «пікантності» додає особливе забарвлення: чорний колір капота, даху і збільшений захисний обвіс поєднуються з синім кольором кузова.

А ось всередині особливих змін чекати не варто – інтер’єр лише обзавівся особливою решітчастою секцією, яка служить свого роду «вішалкою» для спорядження і захищає салон від попадання великих каменів або інших предметів, в тому числі, які перевозяться в багажнику.

Варто відзначити, що в технічній частині змін якраз і не відбулося. Американський Volkswagen Taos, продажі якого в США стартують в червні цього року, оснащується 1,5-літровим бензиновим турбомотором з віддачею в 160 к.с. потужності і 249 Нм крутного моменту. Версія з переднім приводом оснащена 8-ступінчастою автоматичною трансмісією, а повнопривідна комплектується 7-діапазонним «роботом» з двома зчепленнями.


Не пропустіть