В Європі дебютував оновлений електричний кросовер MG ZS (Фото)

Компанія MG, що входить до складу китайської корпорації SAIC, представила оновлений електричний кросовер ZS EV. Автомобілю, який буде продаватися в Європі, освіжили зовнішність і збільшили запас ходу.

До рестайлінгу кросовер MG ZS EV оснащувався батареєю ємністю 44,5 кВт·год і міг проїхати до 262 кілометрів від зарядки до зарядки. З оновленням автомобіль отримав два варіанти батареї на вибір. Базова комплектація носить батарею на 51 кВт·год і може подолати до 319 кілометрів. Дорожча версія оснащується батареєю ємністю 72 кВт·год, з якою запас ходу зростає до 439 кілометрів.

Візуально оновлений електрокроссовер MG ZS EV виділяється відсутністю решітки радіатора, заднім бампером без вирізів, світлодіодною оптикою і просунутим медиацентром з 10,1-дюймовим тачскріном, який може синхронізуватися зі смартфоном через спеціальний мобільний додаток.

Європейці зможуть придбати MG ZS EV вже в листопаді. За попередніми даними, вартість електричного кросовера буде варіюватися від 31 000 до 35 000 євро.


Не пропустіть