BAIC готує «вбивцю» Mitsubishi Pajero та Toyota Land Cruiser Prado (Фото)

Китайські ЗМІ поділилися шпигунськими знімками нового BAIC Beijing BJ60. Модель обклеєна плівкою камуфляжу, але це не заважає розглянути деякі деталі дизайну. Машина має конструкцію кузова, що несе, і буде позиціонуватися, як середньорозмірний позашляховик. Передбачається, що авто офіційно представлять наступного року.

У автомобіля масивний кузов і прямі рівні лінії, якими і повинен мати справжній позашляховик. Спереду видно прямокутну оптику та решітку радіатора з наповненням у вигляді трьох вставок. Бампер просвічується лише частково, але це не заважає зрозуміти, що на ньому дуже широкий повітрозабірник. Профіль моделі привертає увагу великими ручками дверей, прямими лініями і великими колесами для бездоріжжя. Вперше можна розглянути корму новинки. Там видно вертикально встановлені ліхтарі, що трохи випирають, що складаються з пари невеликих кіл. На дверях багажного відсіку закріплено повнорозмірну «запаску».

В цілому новинка має всі атрибути справжнього позашляховика, тому конкуруватиме саме в цьому сегменті. У нього будуть всі шанси “посунути” Mitsubishi Pajero Sport і Toyota Land Cruiser Prado. До речі, Beijing BJ60 в одному класі за рівнем оснащення та характеристиками з вищезгаданими японцями. Однак ціна, швидше за все, у китайської новинки буде набагато нижчою.

Точної інформації щодо технічних характеристик моделі поки що немає. За чутками, автомобіль буде рухатися за допомогою 2.3-літрового турбованого двигуна потужністю 231 к.с. Однак у дорожчих комплектаціях покупці зможуть обрати трилітровий турбомотор на 280 к.с. Перший працює в парі з «автоматом» на шість швидкостей, а продуктивніший агрегат — із семиступінчастою АКПП.


Не пропустіть