Універсал Audi A4 Avant нового покоління вперше помітили під час тестових випробувань (Фото)

У мережі з’явилися перші шпигунські фотографії нової генерації Audi A4 B10. Універсал Avant обклеєний камуфляжем тестували практично в готовому вигляді, серійна версія буде схожа на прототип, за винятком лише задніх ліхтарів, які зроблені для тестів.

Очевидно, що Audi A4 2023 модельного року піде шляхом еволюції, тобто кардинальної зміни стилю і концепції не відбудеться. Передня оптика здається набагато тоншою, але дизайн у неї буде абсолютно новий, а решітка радіатора колишніх розмірів.

Ззаду у універсала буде абсолютно нова світлотехніка, яку можливо з’єднати світлодіодною лінією на всю ширину задніх дверей. Силова установка з двома патрубками вихлопної системи натякає на потужну версію, судячи з фаркопу може навіть дизельну.

За боковим профілем важко побачити доробки через щільний камуфляж, але безумовно під ним ховається безліч ліній та вигинів, які привнесуть зміни нової A4. По фото з бокового ракурсу створюється враження, що габарити залишаться приблизно рівними актуальній серії B9.

Технічні подробиці будуть відомі пізніше, але очевидно, що це остання Audi A4 у модифікаціях із класичними ДВЗ. До цього керівництво з Інгольштадта повідомляло, що в 2025 році буде випущений останній новий автомобіль Ауді, що працює на двигуни внутрішнього згоряння, це означає, що майбутня A4 буде останнім поколінням ДВЗ.

Очікується і “заряджена” версія – Audi RS4 Avant, за чутками вона отримає гібридну силову установку і навіть повністю електричну модифікацію. Таким же шляхом пішли в Mercedes, які незабаром представлять гібридний AMG C63 з дволітровим двигуном.

Оскільки це перші шпигунські фото нового покоління, то офіційна прем’єра напевно пройде лише у другій половині 2022-го, а продажі розпочнуться 2023-го.


Не пропустіть