Toyota відкрила продаж компактного електрокара C+ Pod (Фото)

Марка Toyota повідомила, що відкриває прийом замовлень у Японії на двомісний сітікар C+ Pod для всіх категорій клієнтів. Раніше ця модель пропонувалася лише для корпоративних та державних автопарків.

Нагадаємо, що електромобіль Toyota C+ Pod вийшов на японський ринок рівно рік тому, і за цей час марка оцінила попит на машину, дізналася, як ставиться до новинки аудиторія. Як з’ясувалося, клієнтів приваблюють простота в управлінні C+ Pod, екологічність та безпека.

Кузов сітікара виконаний зі сталі, а панелі – пластикові. Довжина машини становить 2490 мм, ширина – 1290 мм, а висота досягає 1550 мм. Салон у C+ Pod вкрай аскетичний: нехитрий дизайн торпедо, два монохромні екрани та ручне опускання скла, причому не за допомогою ручки, а по напрямних. У базовій версії електрокара немає навіть системи вентиляції. Підігрів, кондиціювання повітря: за все це потрібно доплачувати покупцям C+ Pod.

Електродвигун Toyota C+ Pod знаходиться на задній осі машини, у піку він видає до 12.5 л. і 56 Нм крутячого моменту. Місткість акумулятора, розташованого під підлогою, теж невелика — 9.06 кВт∙год, а запас ходу становить приблизно 150 км. Купити електромобіль Toyota C+ Pod можна тільки за лізинговою схемою за ціною від 1 млн 650 тис. ієн ($14440).

Джерело Тарантас

Не пропустіть