Toyota представила позашляховик Sequoia нового покоління (Фото)

Японська компанія Toyota представила позашляховик Sequoia третього покоління.

Як повідомляє прес-служба бренду, машину збудували на платформі TNGA-F, яку також використовує позашляховик Land Cruiser 300. Передня частина новинки уніфікована з пікапом Tundra останнього покоління. У моделі запозичені фари, капот та передні крила, але для позашляховика розроблений власний дизайн бампера та решітки з великим шестикутним малюнком. Також нова Sequoia отримала світлодіодні ліхтарі.

У салоні Sequoia з’явилися 12,3-дюймова віртуальна приладова панель, що настроюється, і великий сенсорний дисплей медіасистеми з діагоналлю 14 дюймів. Інформаційно-розважальний комплекс із навігацією на основі даних хмарного сервісу підтримує голосове управління. Для активації функції необхідно сказати: Hey Toyota.

Автомобіль отримав активний круїз-контроль, адаптивну підвіску, камери кругового огляду, систему запобігання зіткненню з розпізнаванням пішоходів та велосипедистів, функцію утримання автомобіля у смузі руху.

Позашляховик Toyota Sequoia комплектується гібридною силовою установкою, що складається з 3,5-літрового бензинового двигуна потужністю 394 к.с., та електромотора. Сумарна віддача установки складає 443 к.с. Коробка передач – десятиступінчаста автоматична.


Не пропустіть