На випробуваннях помітили прототип оновленого Porsche 911 (Фото)

У мережі поширили «шпигунські» світлини спортивного купе Porsche 911 нової версії. Помічений прототип отримав деякі досить цікаві елементи дизайну.

Очевидно, що цей прототип 911 не є комплектацією Turbo: у нього немає жодних ознак вентиляційних отворів у крилах або спойлерах, а задня панель має зовсім інший дизайн.

Як відомо, усі нові 911 оснащені опозитними шестициліндровими двигунами з подвійним турбонаддуванням, за винятком потужного GT3, який є єдиним безнаддувним двигуном у сімействі 911.

Західні видання стверджують, що безнаддувний 911 із 4,0-літровим двигуном обов’язково буде запропонований. У нього майже напевно не буде рівня потужності GT3 – мова напевно йтиме про 400 «коней».

Прототипи німецької новинки тільки-но почали з’являтися на дорогах загального користування, тому прем’єра може відбутися не раніше кінця поточного року або на початку 2023 року.

Нагадаємо, Porsche 911 — задньо та повнопривідний спортивний автомобіль з «задньомоторною» (двигун за задньою віссю) компоновкою двигуна, що серійно виробляється компанією Porsche з 1964 року.


Не пропустіть