Skoda представила у Європі новий хетчбек Skoda Fabia Monte Carlo (Фото)

Чеська автомобілебудівна компанія Skoda офіційно представила спеціальну версію хетчбека Fabia – Monte Carlo. Ця версія присвячена успіхам чеської марки в автоспорті.

Зовні версія Skoda Fabia Monte Carlo відрізняється чорним бортиком ґратів радіатора, спліттером на передньому бампері, а також збільшеними повітрозабірниками. Задній бампер укомплектований псевдодифузором, при цьому напис на п’ятих дверцятах автівки виконаний у чорному кольорі.

На відміну від стандартної моделі Fabia, у машини у версії Monte Carlo встановлено триспицеве ​​кермо з обробкою з перфорованої шкіри, елементи в торпедо та дверях – червоні, які контрастують із темною кольоровою гамою інтер’єру.

Стандартна версія комплектуватиметься 1,0-літровим «атмосферником» потужністю 65 і 80 к.с.. Також покупцям запропонують 1,0-літрову «турботрійку» продуктивністю 95 або 110 к.с.. На вершині лінійки розміститься півторалітрова «турбочетвірка» віддачею у 150 сил і 250 Нм крутного моменту. Якщо базові агрегати поєднуються тільки з 5-ступінчастою «механікою», то «середні» двигуни комплектуються МКПП або «роботом» DSG, тоді як топовий мотор працюватиме спільно з DSG-трансмісією.


Не пропустіть