Компанія Maserati представила 530-сильного конкурента Porsche Macan (Фото)

Компанія Maserati представила компактний преміум кросовер Grecale, який став другим серійним SUV італійської марки після моделі Levante.

Як стало відомо MMR, новинка, названа на честь сильного середземноморського вітру Грегаль, складе конкуренцію Porsche Macan, Jaguar F-Pace, BMW X3 та Mercedes-Benz GLC.

Стандартно кросовер оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором, що працює за технологією «помірний гібрид» разом зі стартер-генератором та 48-вольтовою бортовою електросистемою. Сумарна потужність становить 330 кінських сил.

Незалежно від версії кросовер укомплектований 8-ступінчастою АКПП ZF та системою повного приводу. Maserati Grecale у «молодшій» модифікації GT здатний набирати «сотню» за 5,6 сек., а більш потужному варіанті Modena — за 5,3 сек.

Що стосується топової версії Trofeo, то її оснастили новим 3,0-літровим двигуном V6 з двома турбінами. Потужність цієї версії становить 530 к.с. та 620 Нм.

В ЄС продажі нового Maserati Grecale стартують до кінця першої половини 2022 року, а потім модель дістанеться і до інших регіонів. Ціни оголосять пізніше.


Не пропустіть