Honda представила оновлений кросовер CR-V (Фото)

Компанія Honda розсекретила кросовер CR-V шостої генерації. Від свого попередника автомобіль відрізняється вужчими світлодіодними фарами, візуально об’єднаними разом хромованою смугою поверх збільшених ґратів радіатора. Також автомобіль отримав подовжений капот і дах з більш похилою лінією.

Окрім цього, після зміни покоління новинка зросла в розмірах. Так, довжина кросовера тепер становить 4694 мм, ширина – 1864 мм, а висота – 1692 мм. Жорсткість кузова на кручення зросла на 15%.

У салоні машини, який отримав оббивку шкірою, встановили цифрову панель приладів, 7-дюймовий екран мультимедійної системи і нову центральну консоль. Водію доступні адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон, система розпізнавання дорожніх знаків та функція стеження за смугою.

У США оновлений CR-V пропонуватиметься з 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 193 кінські сили. Такий агрегат працює спільно із варіатором. Також для машини пропонується гібридна установка, в яку входять 2,0-літрова «четвірка» та два електромотори. Сумарна потужність гібрида становить 207 кінських сил.

В Україні ціни на кросовер CR-V у версії 1.5 Turbo починаються від  1 176 900 грн.


Не пропустіть