Mitsubishi представила рестайлінгову Cross-версію мінівену Xpander (Фото)

Компанія Mitsubishi представила оновлений Xpander Cross. Трохи більш позашляхова версія кросвена Xpander, який продається на ринках Південно-Східної Азії, Близького Сходу, Латинської Америки та Африки, стала трохи довшою та сучаснішою в плані оснащення.

Стандартний Xpander пережив рестайлінг минулого року. Версію Cross оновили за аналогічним сценарієм — у неї нові фари, ліхтарі та обвіс. Однак більш позашляховий варіант відрізняється оригінальними бамперами і решіткою радіатора, а також наявністю захисних накладок по низу кузова і 17-дюймових дисків вже в базовій комплектації (просто-Xpander за замовчуванням на дюйм менше).

Габаритна довжина трирядної машини збільшилася з 4500 до 4595 міліметрів, дорожній просвіт дорівнює 220-225 міліметрів (залежно від обраної коробки). До речі, стільки стало у звичайної версії кросвена після оновлення.
Салон освіжився за рахунок цифрової панелі приладів. Серед опцій з’явилася бездротова зарядка смартфонів. Ще модифікація Cross комплектується більшим, ніж у стандартного Xpander, дисплеєм медіасистеми та іншим кермом.

Силова установка безальтернативна – обидва кросвена пропонуються тільки з бензиновим атмосферним 1,5-літровим двигуном потужністю 105 к.с. (141 Нм). З ним поєднується п’ятиступінчаста “механіка” або варіатор, привід може бути лише передній.


Не пропустіть