Ferrari представила перший у своїй історії кросовер (Фото)

Компанія Ferrari представила свій перший серійний кросовер. Новинка отримала назву Purosangue та відноситься до категорії повнорозмірних.

Габарити кросовера Ferrari Purosangue: 4973х2028х1589 мм у довжину, ширину та висоту відповідно. Колісна база – 3018 мм. Автомобіль базується на доопрацьованій архітектурі купе Roma (Type F169), яке випускається з 2020 року.

Кузов п’ятидверний, при цьому задні двері відчиняються проти ходу. Причому зовні вони не мають ручок, а зсередини вони закриваються за допомогою кнопки. Передні колеса у Purosangue 22-дюймові, задні – 23-дюймові.

У салоні передбачено чотири місця з індивідуальними спортивними кріслами для кожного пасажира. Об’єм багажника – 473 літри, а задні сидіння можна скласти – за допомогою електричного приводу.

Рушійною силою новинки є бензиновий мотор V12 об’ємом 6,5 літри. Він працює спільно з роботизованою трансмісією з подвійним зчепленням. Привід – повний. Агрегат видає 724 к.с. та 716 Нм. За динамічними показниками модель перевершує всі сучасні кросовери – до першої «сотні» вона прискорюється лише за 3,3 секунди, а з місця до другої «сотні» – за 10,6 секунди. Максимальна швидкість – 312 км/год.

Вартість Purosangue становить близько 400 тисяч доларів.


Не пропустіть