У Європі стартували продажі Nissan X-Trail нового покоління (Фото)

На європейському ринку розпочались продажі X-Trail четвертого покоління.

Побудований на платформі CMF-C кросовер 2023 Nissan X-Trail пропонується у Європі в трьох модифікаціях. Базовим є 1,5-літровий турбодвигун зі змінним ступенем стиснення, 12-вольтовим стартер-генератором («м’який гібрид»), варіатором та переднім приводом. Його потужність складає 163 к.с., а максимальний момент, що крутить, — 300 Нм. Останній повністю передається на передні колеса через безступінчасту трансмісію Xtronic CVT. 12-вольтовий генератор накопичує енергію в літій-іонній батареї і додатково дає 6 Нм при необхідності.

Також клієнтам пропонується гібридна модифікація e-Power, яка доступна як у моноприводному, так і повнопривідному варіанті. Тут також використовується 1,5-літровий бензиновий двигун, який використовується для живлення тягового електродвигуна. Потужність такої установки складає 204 к.с..

Повнопривідна модифікація e-4orce має потужність у 213 кінських сил.

У салоні 2023 Nissan X-Trail привертають увагу три ряди сидінь та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи NissanConnect, об’єднаний з 12,3-дюймовим екраном цифрової панелі приладів. Водію також пропонується 10,8-дюймовий проекційний дисплей, система управління ProPILOT з навігацією Navi-link та комплексом безпеки ADAS. У початковій комплектації є сім подушок безпеки, включаючи подушку між водієм і переднім пасажиром.


Не пропустіть