Nissan оновив американську версію седана Almera (Фото)

Компанія Nissan опублікувала офіційні фотографії оновленого седана Versa 2023 модельного року. Першими, хто побачить новинку особисто, стануть відвідувачі автосалону в Маямі, який відкриється цими вихідними і триватиме до 23 жовтня.

Зовнішньо оновлений Nissan відрізняється від колишнього злегка переглянутим «передком», новою решіткою радіатора і 17-дюймовими легкосплавними дисками нового дизайну (у комплектації SR), а в салоні «чотирьохдверки» з’явилися 8-дюймовий сенсорний дисплей медіасистеми і бездротовий кабель.

З точки зору безпеки нова модель отримала всі стандартні для свого класу системи, у тому числі систему автоматичного екстреного гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху, інтелектуальний круїз-контроль, попередження про сліпі зони та перехресний рух позаду. У пакеті S Plus, окрім іншого, пропонується підтримка Apple CarPlay та Android Auto.

Під капотом нової Nissan Versa встановлений 1,6-літровий 122-сильний атмосферник, що працює в парі з п’ятиступінчастою механікою (тільки в комплектації S) або варіатором Xtronic CVT. Середня витрата палива седана становить 7,3 літра на 100 км по місту та 5,8 літра по трасі.

Продавати рестайлінговий Nissan Versa на ринку США будуть у трьох комплектаціях: S, SV та SR. Ціни стануть відомі пізніше.


Не пропустіть