Volkswagen анонсував вихід електричного седана із запасом ходу 700 км (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen анонсував вихід свого електроседана ID.7 на автошоу в Лас-Вегасі. Новинка з’явиться у другому кварталі 2023 року.

Екстер’єр новинки прихований незвичайним камуфляжем, проте, в рамках автосалону, німецька компанія представила інтер’єр седана та розповіла про деякі технічні особливості.

У салоні седана встановлений 15-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, що поєднується з цифровою комбінацією приладів та проекційним дисплеєм доповненої реальності VW. Незважаючи на те, що панель керування повністю сенсорна, виробник поверне фізичні кнопки регулювання на кермо. Про це у виробника попросили водії.

Головною особливістю нового седана стала система кондиціювання. Volkswagen ID.7 отримав систему «розумних» вентиляційних отворів із цифровим керуванням, яка розпізнає водія по ключу та охолоджує або обігріває салон, перш ніж він сяде в автомобіль.

Автомобіль буде створено на покращеній платформі MEB+ із збільшеним запасом ходу та швидшою швидкістю зарядки. За циклом WLTP, ID.7 може проїхати до 700 км.


Не пропустіть