Ford представив у Китаї новий семимісний кросовер Ford Edge L (Фото)

Компанія Ford представила новий Ford Edge третього покоління. Випускати та продавати його з 2024 року будуть лише в Китаї, та й розроблявся він з урахуванням переваг саме китайських автомобілістів.

Тепер Ford Edge називається Edge L. Поява приставки L у назві означає ніщо інше, як збільшення габаритів, адже за розмірами цей кросовер майже наздогнав «старший» Explorer, розтягнувшись до 5000 мм завдовжки (+122 мм), до 1961 мм (+36) мм) завширшки і до 1773 мм (+3 мм) у висоту при колісній базі 2950 мм (+100 мм).

Зовні модель третього покоління найпростіше дізнатися по ґратах радіатора, що злилася в одне ціле з фарами і трьом горизонтальним смужкам денних ходових вогнів, збудованих один за одним.

Салон – лише семимісний, причому у двох конфігураціях. За замовчуванням на третьому ряду передбачено лише два місця, але у версіях дорожчим двомісним стає другий ряд.

У моторній гамі – два силові агрегати. Першим є 2,0-літрова бензинова «турбочетвірка» EcoBoost на 252 кінські сили і 378 Нм крутного моменту, у поєднанні з якою працює класична восьмиступінчаста АКПП. також є гібридна установка, в якій той же турбомотор в парі з електродвигуном видає 275 к.с. та 405 Нм. Запас ходу від останньої за повного баку бензину досягає 1188 км, а привід може бути як переднім, так і повним.


Не пропустіть