Ford представив новий «заряджений» кросовер Puma ST (Фото)

Компанія Ford представила новий кросовер Puma ST Powershift. Автомобіль оснащений гібридною силовою установкою на основі найпотужнішої версії 1,0-літрового двигуна EcoBoost та 7-швидкісною автоматичною трансмісією.

Ford Puma ST Powershift – це так званий м’який гібрид. Його силова установка потужністю 170 к.с. (248 Нм) складається з 1,0-літрового бензинового двигуна з 48-вольтовим літій-іонним акумулятором, які пов’язані з семиступінчастою роботизованою коробкою передач Powershift з подвійним зчепленням. Розгін до «сотні» займає 7,4 секунди, а витрата пального у змішаному циклі становить лише 6,3 літри на 100 км шляху.

Зовні Ford Puma ST Powershift відрізняється від оригінальної версії кросовера 2020 модельного року спліттером переднього бампера, який надає йому спортивного духу, а також великим заднім спойлером на даху та характерним заднім дифузором.

Уже в базовій комплектації автомобіль має спортивні сидіння з обробкою зі штучної шкіри, а в оснащенні є датчики дощу, парктроніки, цілий набір систем допомоги водієві й медіасистема з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Терміни початку продажу та вартість «зарядженого» Ford Puma ST Powershift поки не називаються.


Не пропустіть