Hyundai готує Ioniq 5 N до швидкої презентації (Фото)

Тизерна кампанія Ioniq 5 N у розпалі, а це означає, що офіційна прем’єра вже близько. Hyundai підтвердив, що високопродуктивний електричний кросовер відсвяткує свій публічний дебют на Фестивалі швидкості в Гудвуді, який запланований на 13-16 липня.

Керівник Hyundai UK, Ешлі Ендрю, описав Ioniq 5 N як одне з “авто, які вирізняють автомобільні компанії, і можливість показати його вперше в Гудвуді буде неймовірно особливо”. Він також додав, що це автомобіль, який може похвалитися характером, який ми всі впізнаємо з чудових автомобілів минулого.

Уже підтверджено, що перша електрична модель Hyundai під маркою N має повний привід від двох двигунів потужністю близько 600 кінських сил. Справа не тільки в божевільній потужності та прискоренні, оскільки Hyundai також пообіцяла, що керувати Ioniq 5 N буде весело.

Однією з новинок буде можливість штучно перемикати передачі за допомогою так званого режиму Virtual Grin Shift (VGN), який буде імітувати досвід, який ви отримуєте в i30 N, оснащеному трансмісією з подвійним зчепленням. Hyundai також оснастить Ioniq 5 N системою під назвою N Sound Plus, щоб створювати фальшивий звук двигуна в салоні.

Додаткові вдосконалення, характерні для N, включатимуть більш жорстку підвіску, нові 21-дюймові колеса з шинами Pirelli, e-LSD і посилений кузов.

Про ціну поки немає жодної інформації.


Не пропустіть