McLaren представив новий 740-сильний суперкар (Фото)

Британський автовиробник McLaren представив новий суперкар McLaren 750S, який прийшов на зміну знятому з виробництва наприкінці минулого року 710-сильному McLaren 720S. Новинка дуже схожа на попередника як зовні, так і внутрішньо, отримавши аналогічний силовий агрегат, але зі збільшеною потужністю.

Задньопривідний McLaren 750S, який буде доступний як у кузові купе, так і у вигляді кабріолету, оснастили 4,0-літровим бензиновим двигуном V8 з подвійним турбонаддуванням потужністю 740 к.с.. Мотор працює спільно із семиступінчастою автоматичною трансмісією, а також гідравлічною підвіскою McLaren Proactive Chassis Control, яка забезпечує ще більший рівень керування та маневреності. Розгін від 0 до 60 миль (0-96 км/год) у нього займає лише 2,7 секунди.

Виробник позиціонує McLaren 750S як свій найлегший та найпотужніший серійний автомобіль. Завдяки повсюдному використанню деталей із вуглеволокна вдалося знизити масу суперкара до 1277 кг.

Серед особливостей екстер’єру McLaren 750S – нова носова частина з подовженим переднім спліттером і вужчими повітрозабірниками, фарами з окантовкою, яка забарвлена у колір кузова, а також задній спойлер з вуглеволокна.

У США ціни на новий McLaren 750S стартують від 324 тис. доларів за версію купе і від 345 тис. доларів за модифікацію з відкритим верхом.


Не пропустіть