Компанія Ford показала пікап Ford Ranger нового покоління (Відео)

Американська компанія Ford готується представити пікап Ranger 2024 та його потужну версію Ranger Raptor для ринку США. Їхня прем’єра відбудеться вже 10 травня, про що виробник оголосив, випустивши тизерний відеоролик.

Ford Ranger випускається з 2019 року і тепер настав час змінити покоління, тим більше що глобальна версія нового Ford Ranger дебютувала на світовому ринку ще наприкінці 2021 року. Пікап побудований на оновленій рамній платформі T6, як і Ford Bronco і випускається у різних країнах у кузовах Single, Super Cab та Crew Cab. Які з цих виконань будуть доступні у США, не уточнюється.

Хоча Ford не розкриває технічні характеристики нового Ford Ranger для американського ринку, але, швидше за все, він пропонуватиметься з тими ж силовими установками, що позашляховик Ford Bronco. Йдеться про 2,3-літровий V4 турбомотор, 2,7-літровий V6 з турбонаддуванням і 3,0-літровий V6 з турбонаддуванням. Очікується, що єдиною доступною трансмісією для лінійки Ranger 2024 стане 10-швидкісна автоматична КПП.


Не пропустіть