П’ятидверний Suzuki Jimny став хітом ще до початку продажів

На початку поточного року Suzuki представила п’ятидверний позашляховик Jimny, який надійде у продаж в Індії 7 червня. Його виготовляє дочірня компанія японського автовиробника Maruti Suzuki.

Компанія Suzuki офіційно повідомила про те, що вона прийняла понад 30 000 попередніх замовлень на п’ятидверний Suzuki Jimny лише в Індії. При цьому ціни на новинку ще не оголосили. Подейкують, що вартість авто становитиме від 12 000 до 14 500 доларів.

Всі доступні в Індії версії Jimny оснащені одним і тим же 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 103 к.с. і крутним моментом у 134 Нм. Мотор може працювати спільно із п’ятиступінчастою механічною коробкою передач або з чотириступінчастою автоматичною трансмісією.

Базова версія матиме автоматичні світлодіодні фари, 9-дюймовий інформаційно-розважальний екран із системою Suzuki SmartPlay Pro+, круїз-контроль і аудіосистему від Arkamys. Вона також отримає шість подушок безпеки, ESP із системою допомоги під час руху по схилу, систему контролю спуску, камеру заднього виду та ABS.

В Україні актуальна версія кросовера Suzuki Jimny доступна за ціною від 883 000 грн.


Не пропустіть