З’явилися подробиці про кросовер Peugeot 3008 нового покоління

Компанія Peugeot готує до прем’єри кросовер 3008 третього покоління, дебют якого запланований на вересень, а старт продажів у Європі – наступної весни. Напередодні прем’єри французи вирішили одразу розкрити усі головні «фішки» салону новинки.

Так, 3008 стане першою моделлю Peugeot, що має нову архітектуру передньої панелі інтер’єру під назвою Panoramic i-Cockpit. Це подальша еволюція фірмової концепції i-Cockpit, яка з’явилася 11 років тому.

Головна відмінність нової архітектури – вигнутий 21-дюймовий екран вище керма, що поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. При цьому проекції на лобове скло більше немає, а поруч із центральною консоллю з’явився блок i-Toggles – на ньому розташовані великі сенсорні кнопки (до речі, індивідуально налаштовані), які ведуть в різні розділи меню або активують окремі функції автомобіля.

Як і раніше, скошене зверху і знизу кермо отримало сенсорні кнопки, а селектор управління АКПП (від «механіки» відтепер вирішено відмовитися) перемістився за правий підрульовий перемикач. Матеріалів обробки два – тканина та алюміній.

Про технічну частину оновленого кросовера поки що відомо небагато. Так, зі зміною покоління він переїде на модернізовану версію платформи EMP2, а гама двигунів стане гібридно-електричною.


Не пропустіть