Geely представила новий гібридний седан (Фото)

Компанія Geely готує до виходу новий седан Galaxy L6 з гібридною силовою установкою, що підключається. Прем’єра моделі очікується у серпні, і напередодні дебюту китайський виробник поділився першими офіційними зображеннями новинки.

Седан Galaxy L6 стане другою моделлю у серії Geely Galaxy після випущеного раніше Galaxy L7. Він отримає тонкі незграбні фари із закритою решіткою радіатора, приховані дверні ручки та новий логотип Geely у вигляді шести встановлених у два ряди кубиків.

В основу чотиридверки ляже модульна платформа e-CMA, призначена для електричних і гібридних автомобілів. Довжина седана складе 4782 мм, ширина – 1875 мм, а висота – 1489 мм при колісній базі 2752 мм. Новинка пропонуватиметься зі стильними 17 або 18-дюймовими колісними дисками на вибір.

У салоні нового седана встановлять повноцінну цифрову панель приладів, великий дисплей інформаційно-розважальної системи у вертикальній орієнтації і чотириспицеве рульове колесо в стилі Galaxy L7. Також авто отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 8155 та операційну систему Galaxy N з функцією генеративного штучного інтелекту.

У Китаї Galaxy L6 пропонуватиметься у двох версіях із запасом ходу на електротязі від 48 км до 105 км. Рушійною силою новинки стане гібридна система NordThor Hybrid 8848 на базі 1,5-літрового бензинового турбомотора, сумарна потужність якої варіюватиметься від 390 до 663 кінських сил.

Нагадаємо, цьогоріч Geely повернулася на український ринок.


Не пропустіть