Chery виводить на ринок новий кросовер Jetour X70 Pro. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Компанія Chery виводить на домашній ринок свій новий кросовер під назвою Jetour X70 Pro. Початок продажів нової моделі у Китаї заплановано на 28 липня.

Про це повідомляє MMR із посиланням на CarNewsChina.

Jetour X70 Pro – це новий представник серії Jetour X70, яка включає такі моделі, як Jetour X70S, Jetour X70S EV, Jetour X70 Coupe, Jetour X70M і Jetour X70 Plus. Новинка являє собою середньорозмірний кросовер, що має 4749 мм завдовжки, 1900 мм завширшки і 1720 мм заввишки при колісній базі 2745 мм.

В екстер’єрі автомобіля увагу привертають насамперед масивна радіаторна решітка з матричним малюнком і чотири вихлопні патрубки — по два з кожного боку, об’єднані в один елемент задні ліхтарі і червоні акценти у нижній частині кузова.

У салоні нового кросовера Chery Jetour встановлене триспицеве кермо, великий екран, що складається з двох 10,25-дюймових дисплеїв, один з яких виконує роль цифрової приладової панелі, а інший використовується для управління інформаційно-розважальною системою автомобіля. Автомобіль пропонуватиметься у п’яти- та семимісній конфігурації салону.

Серед інших особливостей моделі – система розпізнавання голосу з керуванням голосовими командами, безключовий доступ із запуском двигуна з кнопки та підтримка бездротового оновлення.

Рушійною силою авто став 1,5-літровий двигун із турбонаддуванням потужністю 147 к.с. або 1,7-літровий турбомотор на 190 «коней». Трансмісія – шестиступінчаста або семиступінчаста роботизована КПП із двома зчеплення.

Ціни на новинку поки що не оголошені.

Зазначимо, що автомобілі марки Chery успішно продаються в Україні, тому Jetour X70 Pro може з’явитися і на нашому ринку.


Не пропустіть