З’явилися зображення нового Peugeot 3008 (Фото)

Peugeot 3008 2024 модельного року мають представити у вересні, але фотографи-шпигуни вже сфотографували декілька прототипів, які проходять завершальні випробування в Іспанії.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Сarscoops.

Електричний E-3008 матиме повністю закриту радіаторну решітку, тонкі фари з акцентами у вигляді іклів. Компанія вже оголосила, що кросовер буде оснащений 21-дюймовим вигнутим дисплеєм. Крім того, в оснащення увійдуть сенсорні кнопки, які можна запрограмувати для надання доступу до десяти улюблених функцій, починаючи від контактів і закінчуючи налаштуваннями температури.

Покупці також отримають футуристичну панель приладів і центральну консоль, а також важіль перемикання передач, перенесений на рульову колонку, і рульове колесо з плоским дном та сенсорним керуванням.

E-3008 стане першим автомобілем, випущеним на платформі STLA Medium, і пропонуватиметься із трьома електричними силовими агрегатами, що забезпечують запас ходу до 700 км. Платформа STLA Medium пропонуватиметься з переднім або повним приводом. Новинка отримає силові установки потужністю від 215 до 382 кінських сил. Також покупцям запропонують гібридний 3008 із бензиновим двигуном PureTech потужністю 99 або 134 кінські сили. Він буде поєднуватися із шестиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, яка працює в парі з електродвигуном потужністю 28 к.с..

Нагадаємо, українці стали купувати більше гібридних авто.


Не пропустіть