Skoda представила оновлений кросовер Kamiq (Фото)

Чеська компанія Skoda оновила кросовер Kamiq. Автомобіль з’явився на ринку ще у 2019 році і лише зараз пройшов рестайлінг.

Як передає MMR, про це йдеться у повідомленні прес-служби бренду.

Зовні автомобіль змінився не сильно. У компанії підкоригували дизайн оптики, решітку радіатора та бамперів. Опціонально тепер пропонуються матричні фари.

Крім того, новинка отримала нові легкосплавні диски розмір яких може досягати 18 дюймів. Також буде доступна і спеціальна комплектація Monte Carlo з чорними декоративними елементами на кузові, тонуванням скла та оригінальними колісними дисками.

Skoda Kamiq, як і раніше, буде оснащуватися трьома силовими установками на вибір. У наймолодших комплектаціях це трициліндровий турбомотор об’ємом 1 л. Його потужність складає 95 к.с. і 175 Нм крутного моменту. Є і продуктивніша версія цього двигуна з тим же об’ємом. Вона генерує 115 «коней» і 200 Нм крутного моменту. На вершині моторної гами розташувався чотирициліндровий турбодвигун потужністю 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Мотори можуть працювати із п’яти- чи шестиступінчастими МКПП або семиступінчастим «роботом».

В Україні актуальна версія кросовера Skoda Kamiq доступна за ціною від 720 800 грн.


Не пропустіть