Nissan представив новий рамний позашляховик – аналог Toyota Land Cruiser Prado (Фото)

У Китаї відбулася прем’єра нового повнопривідного позашляховика Nissan, який вже охрестили конкурентом Toyota Land Cruiser Prado у 250 кузові. Це Zhengzhou Nissan Paladin, створений спільним підприємством Nissan та DongFeng.

Про це повідомляє MMR із посиланням на AutoHome.

Новий Nissan Paladin позиціонується як повнорозмірний хардкорний позашляховик, який зовні схожий на випущений раніше Nissan Tuda. Останній можуть зняти з виробництва після початку його продажів. При цьому замість звичного логотипу Nissan його прикрашає новий логотип Paladin.

Довжина кузова новинки складає 4882 мм, ширина – 1850 мм, а висота – 1875 мм при колісній базі 2850 мм. Його екстер’єр відрізняється новою решіткою радіатора трапецієподібної форми з візерунком у формі сот, хромованими акцентними вставками та спойлером ззаду.

Салон нового позашляховика Nissan виконаний у двоколірному стилі з темною передньою панеллю та обробленими штучною шкірою сидіннями. Також є цифрова панель приладів і 12-дюймовий вертикальний дисплей медіасистеми.

Рушійною силою Nissan Paladin є 2,0-літровий турбомотор Mitsubishi 4K31 потужністю 228 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Двигун поєднується із 8-ступінчастою АКПП. Автомобіль має роздавальну коробку з електронним блокуванням диференціала і сім режимів водіння.

Ціни на автомобіль стартуватимуть від 169 800 юанів, це 23,5 тис. доларів за поточним курсом.


Не пропустіть