Kia презентувала новий Sorento (Фото)

Kia Korea представила сьогодні новий Sorento, оновлену версію кросовера 4-го покоління на заході у Південній Кореї.

Рестайлінгова модель Sorento має витончений та сильний дизайн екстер’єру, заснований на філософії дизайну Kia «Opposites United», а також відчуття відкритості та зручності. Kia застосувала розширені специфікації, такі як бездротове (OTA) оновлення програмного забезпечення, електронний hi-pass, вбудований кулачок або цифровий ключ Kia 2 для Sorento, а також передові системи допомоги водієві, такі як допомога при лобовому зіткненні, допомога при керуванні шосе 2 (HDA 2). Крім того, додані різні зручності, такі як 10 подушок безпеки, цифрове салонне дзеркало, інтелектуальні задні двері з електроприводом, водійське сидіння ergo motion і багато іншого.

Надихнувшись сміливістю філософії дизайну бренду «гармонія з природою», Kia змінила дизайн інтер’єру та екстер’єру Sorento, вивівши його на новий рівень та піднявши відчуття розкоші. Екстер’єр Sorento виконаний у футуристичному та лаконічному дизайні позашляховика з концепцією «футуристичної сміливості».

Передня частина є гармонійно розташованою решіткою радіатора з ДХВ, а об’ємний капот, бампер і захисна пластина об’єднуються, щоб створити дизайн справжнього позашляховика. Збоку розташовані вертикально орієнтовані фари та задній комбінований ліхтар.

Задня частина прикрашена графікою зоряного неба, що з’єднує два задніх комбінованих ліхтарі, і широку задню захисну пластину, яка зливається з нижнім бампером. Інтер’єр створює відчуття відкритості за рахунок горизонтального моделювання під темою «Ширина без кордонів».

12,3-дюймовий екран панелі приладів та мультимедійної системи плавно з’єднані як один екран, а панорамний вигнутий дисплей оснащений інформаційно-розважальною системою Kia наступного покоління ccNC.

Sorento доступний у 5 кольорах екстер’єру, включаючи Volcanic Sand Brown, Cityscape Green та Interstellar Grey, а інтер’єр пропонується у трьох відтінках, включаючи новий колір Olive Brown.

Kia Digital Key 2 дозволяє водіям відкривати двері, коли вони наближаються до автомобіля зі смартфоном або розумним годинником без смарт-ключа, а також підтримує налаштування персоналізації. Система аутентифікації за відбитком пальця може використовуватися як метод аутентифікації під час запуску, здійснення простого платежу в автомобілі або для інших опцій.

Новий Kia Sorento доступний з трьома варіантами силових агрегатів: бензиновим 2.5 з турбонаддувом, дизельним двигуном 2.2 та бензиновим турбогібридом 1.6. Ці двигуни пропонуються у 4 комплектаціях: Prestige, Noblesse, Trendy та Signature.


Не пропустіть