VW T7 California помітили на тестуванні (Фото)

Volkswagen готовий представити новий концепт California 25 серпня на виставці Caravan Salon в Дюссельдорфі, який дасть попередній погляд на модель для виробництва на базі Multivan T7, заплановану на 2024 рік. Хоча VW показав нам лише малюнок, шпигуни видання carscoops.com помітили цей кемпер під час тестів без будь-якого маскування, розкривши його екстер’єрний дизайн до офіційної прем’єри.

Можливо, ніхто з розумних власників кемперів не візьме свій California на Нюрбургринг, але інженери VW повинні протестувати ходові якості нового варіанту, перш ніж він буде готовий до виробництва. Чорний прототип має численні покращення порівняно зі стандартним Multivan T7, що робить його більш підходящим для кемпінгу.

Зміни в екстер’єрі фокусуються на розширенні даху, з відкидним наметом і висувними навісами по обидва боки. Очевидно, кемпер базується на Multivan T7 з довгим колісним відступом, використовуючи всю довжину корпусу 5,173 мм (203.7 дюйма). Цікаво, що прототип виглядає готовим до виробництва зі звичайними для нього легкосплавними колесами і хромовими акцентами навколо кузова, що означає, що концепція, ймовірно, буде майже ідентичною фінальному продукту.

Сильно затоновані вікна не дозволяють нам заглянути всередину, але саме це ви бажаєте в кемпері. Очікується, що кабіна буде повністю обладнана всім необхідним для приготування їжі, їди, сну і відпочинку, а також багатьма відсіками для зберігання речей. VW показав малюнки планшетного сенсорного екрана, який надасть доступ до всіх управлінських функцій (температура, освітлення і таке інше). Ми не знаємо, скільки людей зможе поміститися всередині концепції California, але наш освічений припущення – від 2 до 4 осіб завдяки висувному даху.

VW підтвердив, що концепція California на базі MQB буде оснащена гібридною системою. Це дозволить їй рухатися в безшумному режимі нульових викидів на кемпінгах, залишаючи бензобак для подолання великих відстаней без необхідності зупинок для зарядки.

Поточний Multivan T7 eHybrid (PHEV) оснащений бензиновим двигуном 1.4 TSI, 6-ступінчастою коробкою передач DSG, одним електричним мотором і батареєю ємністю 10,4 кВт·год. Поки неясно, чи оновить California Concept систему до нової конфігурації, яка включає двигун 1.5 TSI, 7-ступінчасту коробку передач DSG, один електромотор і більшу батарею на літієвому іонному акумуляторі ємністю 18,5 кВт·год. Останню можна знайти також в гібридних варіантах майбутніх Tiguan і Passat наступного покоління, що дозволяє значно більший електричний запас близько 100 км між зарядками.

Дебют California Concept збігається з відзначенням 35-річчя введення назви в увесь світ. T7 PHEV стане останнім доповненням до сім’ї California поряд з такими автомобілями як T6.1, меншим Caddy і більшим Crafter. Після дебюту свого першого електрифікованого кемпера у 2024 році, автовиробник зосередиться на повністю електричному ID.Buzz California, очікуваному в другій половині десятиліття.


Не пропустіть