Рестайлінговий Kia Sorento показали у новому відеоролику (Відео)

Незважаючи на те, що Kia поки не розкрила технічні подробиці про позашляховик Sorento 2024, компанія вже не робить із нього жодної таємниці: автомобілі в різних кольорах та в різних виконаннях салону виставили на загальний огляд у торговому центрі у Південній Кореї.

Ролик триває 8,5 хвилин, і він досить інформативний: оператор заглянув і під капотом (добре показано гібридну версію), і в багажник, і в салон (який може бути 5-, 6- і 7-місним). Загалом, після перегляду ролика жодних секретів не залишається – за винятком, хіба що, цінника та моторної гами.

Зважаючи на все, прем’єра позашляховика на домашньому ринку відбудеться вже дуже скоро – протягом найближчих тижнів. Після цього стартують продажі авто.

https://youtu.be/bbipPB1eCx4

Нагадаємо, Kia Sorento — позашляховик, що виготовляє південнокорейська компанія Kia з 2002 року. Четверте покоління моделі випускають з 2020 року. Kia Sorento 2021 року отримав зміни в лінійці двигунів. Виробник замінив опціональний силовий агрегат V6 на турбований чотрирьохциліндровий 281-сильний.


Не пропустіть