Subaru представила покращену версію кросовера Forester (Фото)

Компанія Subaru представила трохи покращену версію кросовера Forester для японського ринку. Легенда бренду злегка змінилася зовні, стала безпечнішою й отримала кілька додаткових опцій в оснащенні.

Візуальні відмінності мінімальні –оновлений Subaru Forester виділяться лише антеною у вигляді акулячого плавника та заднього спойлера на даху типу STI Sport.

Оснащення в комплектаціях X-Break і Advance поповнилося електроприводом дверцят багажника, а у виконанні X-Break, крім іншого, з’явився довгоочікуваний електропривід регулювань передніх крісел.

Безпека покращена програмно, за рахунок софту. Зокрема, завдяки оновленому ПЗ системи превентивної безпеки зросла ефективність автоматичного гальмування у тих випадках, коли під час руху заднім ходом виявлено ризик зіткнення з перешкодою. Крім того, сигнал, що попереджає про перешкоду, став подаватися водієві більш тривалий час.

Технічно кросовер не змінився. У Японії Subaru Forester, як і раніше, пропонується з опозитними бензиновими двигунами: 2,0-літровим 150-сильним атмосферним і 1,8-літровим 174-сильним турбоагрегатом. Обидва двигуни працюють у парі з варіатором і системою повного приводу.

Ціни на модернізований Subaru Forester вже відомі. Вони стартують від 3069000 єн або приблизно 21,2 тис. доларів за поточним курсом.


Не пропустіть