General Motors представила новий великий кросовер із 2,5-літровим турбомотором (Фото)

У рамках Північноамериканського міжнародного автосалону у Детройті відбулася презентація оновленого кросовера GMC Acadia 2024 модельного року. Автомобіль став довшим, ширшим і вищим за свого попередника, а також оновився зовні і в салоні.

Незалежно від комплектації, рестайлінговий GMC Acadia отримав новий 2,5-літровий турбомотор потужністю 328 кінських сил, який працює у зв’язці з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією та системою повного приводу. Кросовер став п’ятою моделлю GMC з підтримкою Super Cruise – просунута система допомоги водію від General Motors.

Крім збільшення габаритів та невеликих змін зовні, GMC Acadia 2024 оновився і всередині. Так, родзинкою інтер’єру став великий вертикальний 15-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Початок продажів оновленого GMC Acadia заплановано на 2024 рік. Збиратимуть новинку на заводі GM Lansing Delta Township Assembly у Мічигані.

Нагадаємо, GMC – це марка, що належить корпорації General Motors. Під маркою продаються вантажівки, позашляховики, пікапи і фургони.


Не пропустіть