З’явився новий китайський седан, який у півтора рази дешевший за Kia K5 (Фото)

Концерн SAIC показав на автосалоні у Гуанчжоу свій новий гібридний седан Wuling Starlight. Це «первісток» бренду Wuling в сегменті бізнес-седанів, але його все одно змогли зробити у півтора рази дешевше умовної Kia K5: ціни стартують лише від 90 тис. юанів або 12,5 тис. доларів за поточним курсом.

Функціональне оснащення новинки відповідає класу. Тут є шкіряний салон, повністю світлодіодна оптика, цифрова панель приладів, сучасна мультимедійна система із 15,6-дюймовим сенсорним екраном, безключовий доступ, електрорегулювання передніх крісел, мультифункціональне кермо і багато іншого.

«Чотиридверка» завдовжки 4,8 метра отримала 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 106 к.с., батарею у двох варіантах ємності (на 9,5 або 20,5 кВт*год) та 177-сильний електромотор, який не пов’язаний з колесами та працює в режимі генератора.

Витрата палива Wuling Starlight заявлена на рівні 4,0-4,1 літра на 100 кілометрів, причому заправляти його можна навіть 92-м бензином. Запас ходу при повному баку та повністю зарядженому акумуляторі може досягати 1100 кілометрів.


Не пропустіть