Знайдені “живі” фото зовнішності та салону нового Haval H9

Дизайн нового Haval H9 після низки “шпигунських” фото позашляховика в камуфляжі розсекречено. Власне, нічого цікавого – все у стилістиці останніх Haval.

Останньою новинкою Haval став Raptor. Очевидно, що новий H9 черпав натхнення в ньому, навіть дизайн задніх ліхтарів у цих моделей дуже схожий. Відмінності передньої частини зведені до іншої конфігурації ламелей потужної решітки радіатора і бампера. Але не забуватимемо, що поки що на фото – прототипи, тому ближче до серійного виробництва можуть відбутися коригування.

Фотографії салону нового Haval H9 “РГ” публікувала на початку грудня. На відміну від “Раптора”, у “дев’ятки” компактний дисплей мультимедіа, є фізичні клавіші керування кліматом.

Інсайдери кажуть, що новий Haval H9 підросте в габаритах: колісна база збільшиться приблизно на 50 мм – до 2850 мм, а довжина кузова без урахування запаски на п’ятих дверях досягне приблизно п’яти метрів.

Якщо раніше передбачалося, що H9 залишиться вірним дволітровим моторам і класичним “автоматом”, то тепер китайські джерела пишуть про гібридну систему Hi4-T з електродвигуном, інтегрованим в АКПП, – як у Tank 400 і Tank 500.

Якщо гібридизація не сильно позначиться на вартості позашляховика, скажімо, вона збільшиться до 220 тисяч юанів за базову конфігурацію, новий Haval H9 може стати цікавою пропозицією на ринку.


Не пропустіть