Kia оновила позашляховик Sorento (Фото)

Корейська компанія Kia оголосила ціни на оновлений позашляховик Sorento 2024 року випуску. Тепер його вартість стартує від 33 365 доларів. Це на 1600 доларів більше, ніж торік.

Запозичивши дизайнерські елементи у EV9, позашляховик отримав стильний зовнішній вигляд і Т-подібні фари, що обрамляють знайому радіаторну решітку. Значок Kia перемістився на капот, а якщо ви оберете нову комплектацію X-Pro, то отримаєте 17-дюймові колеса меншого розміру з більшими дорожніми шинами BF Goodrich.

Вигнутий дисплей включає два 12,3-дюймових екрани. Вентиляційні отвори клімат-контролю змінились. Оновлений Sorento використовує ряд передових технологій EV9, які, серед іншого, включають підключену автомобільну навігаційну панель Kia (ccNC) та оновлення бездротової мережі.

Крім того, Kia додала 10 систем допомоги водієві у стандартній комплектації, включаючи оновлене попередження про лобове зіткнення, яке може краще виявляти пішоходів.

Стандартний 2,5-літровий чотирициліндровий двигун зберіг потужність у 191 «конячку». Модернізовані моделі отримують 2,5-циліндровий двигун з турбонаддуванням, що розвиває 281 к.с. та крутний момент у 311 Нм. Цей двигун також оснащений восьмиступінчастою коробкою з подвійним зчепленням. Доступний передній чи повний привід.

Виробник поки що не готовий ділитися подробицями про оновлену гібридну лінійку Sorento, за винятком того, що стандартні версії та версії, що підключаються, з’являться пізніше.


Не пропустіть